Yrityksen aloittaminen on nykypäivänä verrattain helppoa, mutta se ei tarkoita, etteikö siihen voisi silti liittyä epävarmuutta ja liuta tyhmiltäkin kuulostavia kysymyksiä. Olemme mielellämme apuna ja tukena yritystäsi perustaessa – lähtien vaikka siitä mikä yhtiömuoto on juuri sinulle ja yrityksellesi sopivin.

Anna meidän ohjata sinut alkuun.

1

Varaa neuvontatunti Vastatilille. Konsultoinnin aikana voimme keskustella sinua askarruttavista, yrityksen perustamiseen tai yrittämiseen liittyvistä kysymyksistä ja kartoittaa samalla yrityksesi talouden hallintaan liittyviä tarpeita. Neuvontatunti ei velvoita sinua mihinkään.

2

Valitse tilitoimisto ja perusta yritys. Voit kääntyä puoleemme myös kaikissa yrittämisen alkuvaiheisiin liittyvissä toiminnoissa – PRH-ilmoituksista ja -hakemuksista sekä liiketoiminnan suunnittelusta ja budjetoinnista lähtien. Voimme auttaa sinua myös erilaisten rahoitushakemusten tai starttirahojen hakemisen kanssa. Vastatilillä yrityksesi taloushallinnosta vastaa aina nimetty kirjanpitäjä, jonka kanssa juokseva kirjanpito hoidetaan.

Joko aloitetaan?

Ota yhteyttä

TALOUSHALLINTO

Voit luottaa yrityksesi kirjanpidon ja talouden hallinnan käsiimme kokonaan tai osittain. Kuukausikirjanpito, veroilmoitukset sekä tilinpäätökset  luonnistuvat meiltä sähköisesti tai perinteisemmin paperilla.

Lue lisää

NEUVONTA

Tarvitsetko apua yritysverotuksen tai yhtiömuodon valinnan kanssa? Voit kääntyä puoleemme myös erilaisten asiantuntijapalveluiden, kuten yrityskauppojen ja rahoitusten suhteen.

Lue lisää