Tilitoimisto Vastatili
Riittää, että yrität.

Monipuoliset taloushallinnon palvelut kirjanpidosta palkanlaskentaan sekä runsaasti erilaisia asiantuntijapalveluita yrityksesi toiminnan tueksi ja kasvuksi – mitä saisi olla?
Joensuulaisen perheyrityksemme intohimoinen suhtautuminen kirjanpitoon takaa, että asiakkaaksemme sopivat kaikki yritykset toimialasta riippumatta.

Yritä sellaisena kuin olet – se riittää meille. Kunhan yrität.

TALOUSHALLINTO

Voit luottaa yrityksesi kirjanpidon ja talouden hallinnan käsiimme kokonaan tai osittain. Kuukausikirjanpito, veroilmoitukset sekä tilinpäätökset  luonnistuvat meiltä sähköisesti tai perinteisemmin paperilla.

Neuvonta

Tarvitsetko apua yritysverotuksen tai yhtiömuodon valinnan kanssa? Voit kääntyä puoleemme myös erilaisten asiantuntijapalveluiden, kuten yrityskauppojen ja rahoitusten suhteen.

Yritystä perustamassa?

Onnittelut! Yrityksen perustaminen on verrattain helppoa, mutta meidän avullamme alku voi olla entistäkin helpompi ja tasaisempi. Tutustu aloitteleville yrittäjille tarkoitettuihin palveluihimme ja varaa ilmainen konsultaatio!

Vastatili Yhtiöt

Vastatili Yhtiöiden yritysperheeseen kuuluvat meidän lisäksi myös joensuulainen Joen Tilikonttori sekä kiteeläinen Karjalan Tili ja Talous Oy.

Joen Tilikonttorin liiketoiminta siirtyi kokonaisuudessaan Vastatilille tammikuussa 2022. Kummankaan yrityksen toimintaan ei yhdistymisen lisäksi tullut olennaisia muutoksia – asiakkuudet, työntekijät ja toimitilat pysyivät täysin ennallaan, hartiavoimia saatiin vain lisää.

Karjalan Tili ja Talous Oy:n toiminta jatkuu täysin ennallaan, ja tutulla Kiteen toimipisteellä palvelevat yhä samat tutut kasvot.

Kaikilla kysymyksillä on potentiaalia olla tyhmiä.

Silti ne pitää kysyä.